Pages

Saturday, August 21, 2010

BLUEBERRY


salam, da lama tak update blog i. today i beli handset baru.
tak tahu la nak beli handset apa...
setelah buat survey dan segalanya i berminat dengan sony erricson tapi tak ingat model apa...
tapi tak de WiFi pulak..i nak ade WiFi...
i buat survey lagi ke kedai lain..
i tertarik kat satu model csl ni..macam nokia e 71..
amoi tanye budget berapa??
i jawab RM400 only..
so amoi 2 wat suggestion blueberry 9500..
okey jugak tapi harga handset ni RM500..
terlebih plak dari budget..hahahahahahaha
kawan i pon tawar menawar dengan amoi tu sampai la dapat RM400..
pandai x kawan i bab tawar menawar..
phone best jugak la functionnye just i tak tahu sejauh mana bagusnye phone ni...
berapa lama phone ni bertahan??warranty phone tu setahun je..
total i bayar for this phone is RM420 including screen protector, memory card 4gb, bekas for that handset... okey tak harga tu??
kalau u all ada story baik or buruk pasal phone bagitahu i taw..
i main beli je phone coz bagi i murah, tak tahu tempat lain lagi murah ke dari tempat i beli ni..

2 comments:

maCy said...

maCy seriously ta suggest blueberry. harga cepat turun. and not friendly. better nokia. or sony pun y cun dah ley dapat rm400++ sikit :D

abma said...

Kalau ikut pada budget, then I rasa blueberry is the best coz function dia lebih kurang sama dengan nokia.
So far I pun pernah guna CSL punya product but without WIFI and dah guna 2 tahun but still in perfect condition, but i dah bagi to my daughter..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...